All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
utorak, 06 februar 2018 16:46

Komšiji prave novu štalu jer mu je stara izgorjela

U domaćinstvu Rajka Ivanovića u Poljavnicama kod Novog Grada, zahvaljujući pomoći komšija, počela je izgradnja nove štale, nakon što je stari objekat izgorio u požaru.

Komšiji prave novu štalu jer mu je stara izgorjela

Ivanović kaže da nakon požara, koji je izbio u noći između 26. i 27. januara, nije očekivao bilo kakvu pomoć i da je bio iznenađen postupkom prijatelja i komšija, koji su za samo dva dana očistili ostatke izgorjele staje i počela je stizati pomoć. 

"Požar je kasno uočen. Došli su vatrogasci, došle su komšije, ali gornji dio je bio drven i bilo je uskladišteno sijeno i slama. Uspjeli smo da spasimo ovce, a krmača i prasad su izgorjeli. Nisam mislio da se obraćam bilo gdje, nisam ni prvi ni posljednji kojeg je zadesila nesreća. Razmišljao sam da ću nekako `skrpiti` nešto i šta da se radi. Svi su pritekli, prikupljen je novac, građevinski materijal i izlili smo prvu ploču. Ako Bog da biće i pokriveno", rekao je Ivanović Srni. 

On kaže da, koliko god da ga je pogodila nesreća, toliko ga je zatekao i postupak komšija. 

"Osjećao sam da nisam sam i da imam podršku. Osim novca i materijala, nude i pomoć u radu. Stvarno ne znam kako da zahvalim, ne mogu nikog izdvojiti kad su svi pomogli koliko su mogli", ističe Ivanović.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…