All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
ponedeljak, 09 oktobar 2017 06:32

Održano predavanje "Život poslije života"

Opština Novi Grad u saradnji sa Policijskom stanicom i Kulturno - obrazovnim centrom organizovala je za učenike srednjih škola predavanje o bezbjednosti saobraćaja "Život poslije života".
Učenicima je prikazan dokumetarni film "Život poslije života" Sanje Jokić koja je doživjela tešku saobraćajnu nezgodu prije četiri godine.

"Film je inspirisan ličnom životnom pričom koja je ispričana kroz sudbine mojih prijatelja Ive Matoševića i Slobodanke Škrobić", rekla je ona.

Jokićeva kaže da je život nakon saobraćajne nezgode svakodnevna borba pr
otiv predrasuda, diskriminacije stereotipa.

"Najveći problemi osoba sa invaliditetom su arhitektonska neprilagođenost objekata i teškoće priliko zapošljavanja" kaže ona.

Zamjenik načelnika opštine Novi Grad Bojan Lukač rekao je da je predavanje organizovano za učenike koji će uskoro položiti vozački ispit ili već jesu.

Komandir Policijske stanice Novi Grad Dragan Trivanović kaže da se na području ove opštine realizuju preventivne i represivne akcije.

"Akcije su usmjerene najviše na kontrolu brzine kretanja i vožnju pod uticajem alkohola a u cilju smanjenja broja saobraćajnih nezgoda i negativnih posledica nezgoda " rekao je Trivanović.

Sekretar Auto- moto društva "Una" Novi Grad Slobodan Ličina kaže da su preventivnim akcijama Auto- moto saveza Republike Srpske obuhvaćeni svi učesnici u saobraćaju.

Image may contain: one or more people, shoes and indoor

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…