All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
ponedeljak, 09 oktobar 2017 06:30

Počela realizacija projekta "Poštuj moje različitosti"

U Novom Gradu je održana prva radionica za 20 prosvjetnih radnika i predstavnike lokalne samouprave iz Kostajnice, Kozarske Dubice, Novog Grada i Bosanske Krupe u sklopu programa "Poštuj moje različitosti" koji uz podršku Ambasade SAD u BiH realizuje kancelarija "Nansen dijalog centra" Prijedor.

Službenik prijedorske kancelarije "Nansen centra" Tijana Anđelić rekla je da je cilj projekta jačanje mirovnog aktivizma učenika srednjih škola.

"Uz podršku lokalnih samouprava, obrazovnih institucija, Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Unsko-sanskog kantona, radiće se na jačanju mirovnog aktivizma u školi i lokalnim zajednicama, razvijanjem razumijevanja, tolerancije i solidarnosti", istakla je Anđelićeva.

Prema njenim riječima, sljedeća aktivnost je zajednički seminar za učenike i nastavnike, a prezentacija radova planirana je za drugo polugodište.

Image may contain: 2 people, people sitting and people standing

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…