All for Joomla All for Webmasters

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...

Jutarnji program

U toku jutarnjeg programa RNG emitujemo različite informativne sadržaje, poput ...

Gramofon

Gramofon – Emisija stare narodne i izvorne muzike. U emisiji Gramofon slušamo ...

Vrtuljak

Vrtuljak je emisija za najmlađe slušaoce. U ovoj emisiji slušamo dječije ...

Vremenska prognoza

Cloudy

-2°C

Novi Grad

Cloudy

Humidity: 70%

Wind: 17.70 km/h

  • 22 Jan 2018

    Mostly Cloudy -1°C -5°C

  • 23 Jan 2018

    Mostly Cloudy -1°C -6°C

Partner Viber stickers

subota, 08 jul 2017 00:00

POČEO MEĐUNARODNI RUKOMETNI TURNIR VETERANA

 U Novom Gradu danas se održava Međunarodni rukometni turnir veterana koji organizuje Rukometni klub /RK/ "Srednjoškolac" iz ove opštine.
Učesnike je na početku takmičenja pozdravio predsjednik RK "Srednjoškolac" Milan Žujić koji je rekao da se turnir veterana održana drugi put. 

"Želja nam je da ovaj događaj postane tradicionalan i prepoznatljiv. Ova manifestacija ima ujedno i sportski i turistički značaj za naš grad", rekao je Žujić. 

Otvarajući turnir načelnik opštine Miroslav Drljača zahvalio je ekipama koje se danas takmiče i očekuje da će turnir proteći u sportskoj, fer atmosferi i da će učesnici imati priliku da se upoznaju sa opštinom u kojoj gostuju. 

Danas se u muškoj konkurenciji takmiče ekipe "Novi Sad 012", "Nova Gradiška" iz Hrvatske, "Kosovo i Metohija" iz Srbije, "Hrasnik" iz Slovenije i "Kozarska Dubica". 

U ženskoj konkurenciji nastupaju ekipe "Srednjoškolac" i "Frajle internacionalne", koje čine članice rukometnih klubova iz republika bivše Jugoslavije, zatim "Slavonka" iz Hrvatske i "Knežopoljka" iz Kozarske Dubice dok je hrvatska ekipa "Ivanićgrad" jutros otkazala učešće zbog tehničkih problema. 

Nakon takmičarskog dijela druženje će biti nastavljeno uz rijeku Unu gdje će biti organizovan ručak i dodjela priznanja.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…