All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
četvrtak, 06 jul 2017 00:00

Očekuje se oko 400 učesnika Una regate - lađom niz Unu

 

Na ovogodišnjoj manifestaciji "Una regata - lađom niz Unu", koja će biti održana 29. i 30. jula, očekuje se skoro 400 učesnika, rečeno je  na prvom sastanku organizacionog odbora u Novom Gradu.
Predsjednik odbora Momir Kovačević rekao je  da u organizaciji manifestacije učestvuju četiri opštine, Novi Grad i Kostajnica, u Republici Srpskoj, i Dvor i Hrvatska Kostajnica, u Hrvatskoj. 

"Prošle godine bile su uključene i Dubica i Hrvatska Dubica, ali ove godine se nisu odazvale na poziv, tako da ostaju ove četiri opštine koje su bile od početka", izjavio je Kovačević. 

Prema njegovim riječima, svake godine raste interesovanje za ovu manifetsaciju. 

Kovačević je rekao da će "Una regata - lađom niz Unu", nakon okupljanja učesnika na entitetskoj granici u Blatni kod Novog Grada, početi u subotu 29. jula, u 12.00 časova. 

Uz zaustavljanje u Dobretinu, opština Dvor, i ručak u naselju Mlakve, opština Novi Grad, dolazak na gradsku plažu Ada u Novom Gradu, gdje će biti i kamp za učesnike, planiran je oko 19.30 časova. 

Na Trgu Mladena Oljače od 21.00 čas počinje koncert grupe "Električni orgazam". 

Drugog dana, u nedjelju, 30. jula, manifestacija se nastavlja od 12.00 časova, a nakon dva zaustavljanja u Unčanima i Kostajnici, završava u Hrvatskoj Kostajnici u 19.00 časova. 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…