All for Joomla All for Webmasters

Jugoton

Jugoton  - emisija evergreen muzike. U emisiji Jugoton slušamo pjesme koje su ...

TOP 5

Top 5 – emisija zabavne muzike. U emisiji Top 5 slušamo hitove zabavne ...

Zabavno veče

Zabavno veče je emisija narodne muzike. U emisiji Zabavno veče slušamo hitove ...

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...
četvrtak, 18 maj 2017 00:00

Osnovci na jednodnevnom izletu

Za učenike osnovnih škola "Sveti Sava" i "Dragan Vujanović" danas je organizovana besplatna vožnja vozom od Novog Grada do Mlinske rijeke.
Besplatnu vožnju za 200 učenika organizovalo je preduzeće "Željeznice Republike Srpske" u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza Srpske radi promocije željezničkog saobraćaja kod djece. 

Direktor novogradske saobraćajne sekcije "Željeznica Republike Srpske" Radmila DŽajić kaže da se akcija u Novom Gradu održava drugu godinu. 

"Učenici Osnovne škole `Sveti Sava` krenuli su iz Novog Grada, a u Svodni će im se pridružiti učenici Osnovne škole `Dragan Vujanović`. Prije polaska upoznali smo ih sa istorijatom željezničkog prevoza na ovim prostorima i bezbjednosnim mjerama tokom putovanja", rekla je DŽajićeva. 

Direktor Osnovne škole "Sveti Sava" Marina Ovuka kaže da je ova škola i prošle godine učestvovala u projektu "Željeznica Republike Srpske". 

"Ovo je lijepa prilika da djeca upoznaju svoj zavičaj. Danas će raditi likovne i literarne radove u vezi sa putovanjem. Po dolasku u Mlinsku rijeku imaće priliku da se druže i igraju", kaže Ovuka. 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…