All for Joomla All for Webmasters

Info sport

Emisija u kojoj govorimo o sportskim događajima u našem gradu, državi, regiji i ...

Emisija za selo i poljoprivredu

U emisiji za selo i poljoprivredu  informišemo vas o aktuelnostima vezanim za ...

Jutarnji program

U toku jutarnjeg programa RNG emitujemo različite informativne sadržaje, poput ...

Gramofon

Gramofon – Emisija stare narodne i izvorne muzike. U emisiji Gramofon slušamo ...

Vrtuljak

Vrtuljak je emisija za najmlađe slušaoce. U ovoj emisiji slušamo dječije ...

Vremenska prognoza

Cloudy

2°C

Novi Grad

Cloudy

Humidity: 87%

Wind: 11.27 km/h

  • 20 Jan 2018

    Cloudy 2°C -1°C

  • 21 Jan 2018

    Cloudy 0°C -2°C

Partner Viber stickers

četvrtak, 18 maj 2017 00:00

Osnovci na jednodnevnom izletu

Za učenike osnovnih škola "Sveti Sava" i "Dragan Vujanović" danas je organizovana besplatna vožnja vozom od Novog Grada do Mlinske rijeke.
Besplatnu vožnju za 200 učenika organizovalo je preduzeće "Željeznice Republike Srpske" u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza Srpske radi promocije željezničkog saobraćaja kod djece. 

Direktor novogradske saobraćajne sekcije "Željeznica Republike Srpske" Radmila DŽajić kaže da se akcija u Novom Gradu održava drugu godinu. 

"Učenici Osnovne škole `Sveti Sava` krenuli su iz Novog Grada, a u Svodni će im se pridružiti učenici Osnovne škole `Dragan Vujanović`. Prije polaska upoznali smo ih sa istorijatom željezničkog prevoza na ovim prostorima i bezbjednosnim mjerama tokom putovanja", rekla je DŽajićeva. 

Direktor Osnovne škole "Sveti Sava" Marina Ovuka kaže da je ova škola i prošle godine učestvovala u projektu "Željeznica Republike Srpske". 

"Ovo je lijepa prilika da djeca upoznaju svoj zavičaj. Danas će raditi likovne i literarne radove u vezi sa putovanjem. Po dolasku u Mlinsku rijeku imaće priliku da se druže i igraju", kaže Ovuka. 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…